masáže pro dva


Sladký podzim s medovou a nebo čokoládovou masáží pro dva - za skvělou cenu: 550,- Kč

08.09.2011 00:00

 

Neuvěřitelná relaxace a společně strávené chvíle ve dvou za skvělou cenu! Platí do 30.10.2011. Vystavujeme také dárkové poukazy.

Využijte tuto skvělou příležitost a užijte si se svým partnerem, kamarádkou či někým blízkým luxusní čokoládovou nebo medovou detoxikační masáž.

Vychutnejte si společně příjemné pohody a uvolnění. Uděláte něco pro Vaší lepší psychickou kondici a zároveň i pro Vaše zdraví.

Medová detoxikační masáž

Tato masáž patří k přírodním léčitelským metodám.

Užijte si celých 40 minut ve sladkém a voňavém prostředí s medem na Vašem těle.

Medová masáž se provádí na zádech teplým medem. Dokonale prohřeje a uvolní svaly podél páteře. Právě zde se nachází akupresurní body vnitřních orgánů a proto při této masáži dochází kromě očisty organismu také k příznivému ovlivnění jejích funkcí.

Čokoládová masáž

Je oblíbená pro její uklidňující, uvolňující účinky. Je považována za jemně smyslnou masáž, působí proti stresu a špatné náladě.

Nádherná vůbě teplé čokolády společně s dotykem uvloňuje svalové napětí, pozitivně stimuluje činnost srdce. Kakao obsahuje přírodní antioxidanty, které chrání před zhoubnými nemocemi a dále např. teobromin a tanin - látky podobné svými účinky kofeinu, které v kůži aktivují lákovou výměnu, čímž dochází k odplavování nežádoucích toxických látek z těla.

Kakaový olej a máslo zvláčňuje pokožku , chrání ji a udržuje svěží a mladou. Používá se např. k výrobě kosmetických přípravků.

 

 

—————

Zpět